Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Pita Sa Sirom Slana

Pita Sa Sirom Slana

Pripremite je po našem receptu. Kad se utroši sav sir prebace se ivice kora koje vise i polopi se sa još dve kore koje se poulje i poprskaju vodom i ušuskaju sa strane tepsije.

Evo nekoliko zivotopisa kljucnih rijeci koji ce vam pomoci u pretrazivanju. Vlasnik autorskih prava izvorni je vlasnik, ovaj blog nije vlasnik autorskih prava na ovu sliku ili post, ali ovaj blog sazima izbor kljucnih rijeci koje trazite s nekih pouzdanih blogova i dobro nadam se da ce vam ovo puno pomoci

Sada vrlo tanko rolajte tijesto zatvarajući sir i istovremeno povlačeći prema sebi da još malo stanjite tijesto. Pita sa sirom i kukuruznim brašnom. Pita sa prazilukom i krompirom (video).

Slana Pita Sa Trapist Sirom Mystic Cakes
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.mysticcakes.com/slana-pita-sa-trapist-sirom/
Mnogo dobra pita i topla i kad se ohladi. Brza pita sa sirom idealna je kada vam je potrebna večera, kada naidju iznenadni gosti ili kao toplo i hladno predjelo bilo kojim povodom. To je već posebna priča!

Pita sa piletinom i sirom (recept).

Preostale su vam palačinke sa kojima ne znate šta bi? To je već posebna priča! Namažite koru sa 3 kašike fila, poravnajte kašikom, pa stavite drugu koru.

3 jaja 1 čaša ( čaša od 2,5 dcl) jogurta 1 čaša ( čaša od 2,5 dcl) sitno mlevenog žutog kukuruznog brašna 1 kesica praška za pecivo 2 dcl ulja 300 gr sira ( feta ili neki masni sir) priprema. Za spremanje ovog jela neophodno je pripremiti brašno, so, vodu, ulje, sir, pavlaku, jaja. 5 osobe 4 jaja 1 kaiica soli 1.

Pita Sa Sirom Sunkom Salamom Recepti Com
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.recepti.com/kuvar/pite-i-testa/15000-pita-sa-sirom-sunkom-salamom
Tako napravite 6 rolata sa po 2 kore (treba 12 kora). Slanu štrudlu savijača savijača sa sirom savijača od sira kupovne kore štrudla sa kupovnim korama recept savijača sa kupovnim korama phyllo dough strudel štrudla sašina kuhinja. Priprema slane pite sa sirom:

Koristite recepte, komentarišite, dajte svoje prijedloge i naravno, pošsaljite nam vaše recepte.

Stavljajte sir u tankom sloju na najdulji rub tijesta pa još malo prema sredini. Pocepate kore na manje delove zgužvate i ubacite u smesu, pa u pleh.     pita sa sirom i blitvom.

Onaj ko nije, predlažem da se zaputi u pravcu ove sunčane zemlje maslina, klementina. Predivni slani paketići, hrskavi izvana, mekani i sočni iznutra, pečeni u rerni, što je mnogo brže i jednostavnije. Ova slana pita sa sirom se naziva jos i kranjska pita, ne znam zasto, ali je to jedan od naziva koje sam cuo.

Roll Pita Sa Sirom Recepti Com
cijeli clanak posjetite ovdje: https://www.recepti.com/kuvar/pite-i-testa/10938-roll-pita-sa-sirom
Izmrvite sir, stavite malo na jedan kraj i kore uvijte u rolat. Izuzetno ukusna slana pita, savijača ili štrudla sa sirom kako se kaže u hr. U odgovarajućoj posudi umutiti jaja, dodati kašičicu soli, jogurt i ulje.

Klasična grčka pita od domaćih kora, sa spanaćem i feta sirom, uz kratku pričicu o grčkim pekarama.

Mama bi je napravila već ujutro i budila nas njenim opojnim mirisom od vanile i karanfilića. Naravno, lisnato testo je potrebno prethodno odmrznuti, a dok se odmrzava možete pripremiti nadev. Kad se utroši sav sir prebace se ivice kora koje vise i polopi se sa još dve kore koje se poulje i poprskaju vodom i ušuskaju sa strane tepsije.

Post a Comment for "Pita Sa Sirom Slana"